SÜRGŐS! Mit adjak a kisfiam 8. szülinapjára?
Esetleg valami közös program? (Állatkert, Vidámpark, mozizás, McDonald's-ban ebéd, ha Bp.-en éltek: Tropicarium, cirkusz, Aquaparkozás vagy valami, amiről tudod, hogy érdekelné?)
Ha Bp-en, vagy a közelében éltek - és érdekel a "közös élmény, mint ajándék" dolog, esetleg nézz körül a www.qponverzum.hu 'élmény' esetleg 'szórakozás' kategóriában, mert elég gyakran van gyerekekkel szervezhető program-kupon. Találhatsz esetleg olyant, ami a te kisfiadat is érdekelhetné.
Beszélgess vele, mit szeretne, vagy hogy az osztálytársai milyen játékkal játszanak.
Ennyire nem ismered a fiadat? Mennyi időt töltesz vele?
Kérdezd meg mi kellene suliba.
Azért már itt is megkezdődik a rivalizálás. Hogy nekem van, neked nincs.
Lehet, hogy egy másmilyen mintájú tolltartó, vagy majd el mondja.
Köszönöm a válaszokat.
kedves harmadik válaszoló!Elég jól ismerem a fiamat,nap-mint nap beszélgetek vele,nekem is vannak ötleteim,(nem is egy)de egyiket sem érzem jónak...
Egyébként tetszik a közös program ötlet,kedves második válaszoló,csak hát pécsiek vagyunk,és itt már rengetegszer voltunk mindenütt.
Fú, akkor tényleg nem egyszerű...
Mondanám, hogy esetleg valami kiállat, delehet, hogy azzal neked több dolgod lenne - vagy már van is.
Gyerekmikroszkóp hozzávaló megfigyelhető akármikkel? - ha olyan típus, aki érdeklődik az ilyesmi iránt?
Vannak olyan készletek, amik ... nem tudom pontosan megfogalmazni, de a lényege az, hogy kísérletezni lehet - kristályt növeszteni, meg egyszerűbb (teljesen biztonságos), kicsiknek végezhető, de látványos kémiai/biológiai kísérleteket lehet előállítani.
Meg ami még eszembe jutott, hogy készíthetsz neki otthon "kijutós játékot". Nem tudom, ismered-e ezeket. Neten is lehet játszani, meg ha jól tudom Pécsett is van élő kijutós játék, de az inkább felnőtteknek van, ezért nem ajánlanám programnak. De te otthon simán alakíthatsz ki ilyent, ami a fiadnak megfelelhet, és ha megvan, hogy mit adnál neki, ezzel a játékkal megkeresheti az ajándékait - akár a tortáját is. Én többször csináltam ilyent - igaz suliban, és nem szülinapit, hanem tanórai feladatmegoldósat, de azt is nagyon élvezték, úgyhogy gondolom, ha csak ajándékot kell keresnie, akkor pláne élvezetes lehet. :)
Hát, hirtelen még ez jutott eszembe...
Elmentek cukrászdába, aztán egy moziba.
De mesekönyvet is lehet neki venni, amit vagy ő olvas ki, vagy te esténként felolvasol neki belőle.
Vagy egész nap figyelj rá, foglalkozz vele aznap. Ő Találja ki a programokat, amit neked teljesíteni kell. :)
Persze csak egy napig. :)
Az utolsó válaszoló által írt ötletről eszembe jutott még valami, mi nálunk anno tetszést aratott:
Készíts neki kuponfüzetet, amit nálad válthat be.
A miénk olyan volt, hogy színes lapokat notesz-szerűen összeragasztottunk, és minden lapon másra beváltható kupon volt. Tudomisén: "Ma anya/apa kitakarítja helyetted a szobádat." vagy: "Ma annyi csokit ehetek, amennyit akarok." "Ma oda megyünk, ahova szeretném." (természetesen az "én" a gyerkőcöt jelenti.)
Tehetsz bele olyant, ami tudod, hogy a fiadnak érdekes lehet. Azt kell csak megbeszélni, hogy kitől várhatja a beváltást - mert a szomszéd néninek hiába is adná oda... :)
Nálunk volt Joker kupon is, ami akármelyik másik kuponnak megfelelő tartalommal bírt.
Köszönöm a válaszokat
Ez a közös program ötlet jobb,mint hittem,meg az összes ilyen ami nem konkrét tárgy(a kuponfüzet is nagyon tetszik:)).
Valószínüleg egy ilyesmi program lesz meg valami apróság,de már nincs sok időm!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!