Mivel foglaljam el magam a születésnapomkor?
Sajnos pénzem nincs. Ami azt illetti környéken barátaim sincsenek (pedig próbálkoztam, csak valahogy mindig rámuntak és elfelejtettek)...
szóval vmi ötlet kéne, hogy ne érezzem annyira rosszul magam 24/f
Nézz meg otthon egy jó filmet.
Menj el sportolni. Pl. futni, az ingyen van és kikapcsol.
Legyél a családoddal.
Kezdj el nézni egy jó sorozatot, ami leköt. (Én ezeket néztem mostanában: Vikings, Sherlock, Game of Thrones, Parks and Recreations, Fargo, True Detective, szerintem ez mind remek sorozat:D)
Én egy nap alatt képes vagyok végignézni egy évadot, csak enni ne felejts el közben:) Épp ezért, süss magadnak valami finomságot. Én mindig magamnak sütöm a szülinapi tortámat, és örülök neki :D A sütés engem tök jól leköt, ha nem szereted a sütiket, szülinapi gyros tálat is csinálhatsz magadnak pl., vagy akármit amihez van otthon hozzávaló, hogy ne kelljen rá költeni pluszban, csak egy kicsit legyen különlegesebb mint általában, ha meg tudod oldani:).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!