Hogyan foglaljam el a tengerimalacomat?
Még mielőtt jönnének az olyasféle kommentek hogy sose tartsak egyedül egy tengerimalacot, nincs lehetőségem 2 malac tartására és amennyire csak tudok, foglalkozok is a malacommal, nagyon kis életvidám malac :3
Na a kérdésem az lenne hogy mikor nem tudok foglalkozni a malaccal, mivel tudnám elterelni a figyelmét? most van itt a felkötött répadarabka és a hasonló ötletek, amivel úgy el játszadozik magának is a malac, tudnátok mondani még hasonlókat? 2 naponta tudom kivenni körülbelül a malacot, oylan 5 órákat itt él velem:j de mikor nem tudom kivenni akkor kicsit el szomorodik vagy hogy fogalmazzak, el van magának a kis hinta ágya alatt . sok mindent barkácsoltam már neki aminek nagyon örül , szóval mikor foglalkozva van vele akkor nagyon is örül mindennek :) csak hát nem mindig tudok vele lenni. Az értelmes kommenteket előre is köszönöm:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!