Szerintetek így vegyek a nővérem szülinapjára valamit?
Figyelt kérdés
Van egy 17 éves nővérem és december 15.-én lesz a 18. szülinapja.Nincs annyira jó kapcsolatom vele,mert mindig veszekedünk mindenen meg azért jobban szereti a barátnőjét nálam és ezt már a szemembe is megmondta.De azért mégis csak a 18. lesz szerintetek vegyek neki valamit?és ha igen akkor mit?? nincs sok pénzem se de valami apróságot csak kéne vennem.. 15/L2014. nov. 30. 13:42
3/5 anonim válasza:
Szép gesztus lenne. A ti korotokban meg vannak civódások, de később még simán jó lehet a kapcsolatotok, főleg ha nem kezdtek most valami gyerekes játszadozásba meg haragszomrádra.
Azt, hogy mit, nem tudom, te ismered azért jobban. :) Valami olyan kis apróságot, ami kedves dolog, és el lehet rakni emlékül. Akár valami gyerekkori közös emlékből is kiindulhatsz vagy egyszerűen valami olyat vegyél, aminek tudod, hogy örülne.
4/5 anonim válasza:
A veszekedéses korszak elmúlik egyszer. Aztán majd jót nevettek rajta, hogy miért is csináltátok. Én elveszítettem az egyik testvéremet, és jólesik visszagondolni a régebbi dolgokra, még a civódásainkon is elmerengek. Örülj, hogy van testvéred, adj neki 18 puszit a születésnapján.
5/5 A kérdező kommentje:
köszi aválaszokat..) holnap elmegyek egy ajámdékboltba és csináltataok neki valamit.:) meg sütök is.:) és utolső sajnálom.:( és ugy lesz.:)
2014. nov. 30. 18:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!