Szerintetek mit vegyek vagy csináljak, A nővérem 21. szülinapjára? (többi lent)
Figyelt kérdés
A nővérem Pestre jár a Liszt Ferenc Zeneakadémiára, énekszakra, ez mellett muzsikál és a néptánc a hobbija.. Nem tudom mit adhatnék neki szülinapjára. Segítsetek kérlek! :)2014. máj. 28. 19:21
1/6 anonim válasza:
En olyan nyakláncot,füllbevalót (bizsut ha hord), vagy karláncot amin hangjegy van vagy attól függ milyen hangszeren játszik es olyan legye a lancon, vagy vegyél egy fehér pólót es szépen feketével rajzolsz neki hagjegyet ,kottát(ez legyne pl a hátulján) az elején meg egy lanyt rajzolj népviseletben persze nem kell pontosan csak szoknya meg fonott haj. Ha gitározik (emellett) vegyél neki pengetőt,vagy új húrt későbbre, csak mondd meg pontosan min jatszik!
2/6 anonim válasza:
Jajj bocsánat ha énekszakra akkor felejtsd el a hangszereket! Félreolvastam
3/6 A kérdező kommentje:
Semmi gond! Éneklés mellett játszik hegedűn és zongorán.. :) a póló nem rossz ötlet, mert a bizsukat viszont nem hajlandó felvenni.. a füle sincs kilyukasztva :) de azért még segíthettek!! :)
2014. máj. 28. 22:11
4/6 Szepieri válasza:
A matyodesign-t ismered? Szuperjó kis cég, eredeti Matyó hímzéssel ellátott ruhákat árulnak és nagyon szépek. Egy néptáncos-zeneiskolás tuti értékelni fogja. :)
5/6 anonim válasza:
Előttem jól mondták, szerintem is jó ötlet ez a póló-dolog.
Nem muszáj pont bizsunak lennie, lehet mondjuk fémből is egy nyaklánc (medál) ami egy violinkulcsot ábrázol. Vagy gyöngysor, esetleg egy gyöngyből készült medál, valami bőrre felfűzve.
Vehetsz/varrhatsz neki táskát, vagy valami tarisznya-szerűt, népies mintával.
Esetleg hobbiboltban vehetsz kisüthető-gyurmát, és abból készítesz neki valamit például medált, kulcstartót, mágnest vagy kanalat népies mintával. (a kanálnál a nyelére gondoltam, valahogy így, mint itt az első kettő: [link]
Hát nagyjából ennyi ötletem van. Remélem segítettem!
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi, majd még kitalálom :)
2014. máj. 31. 14:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!