Mit kapjon anyukám 40. születésnapjára?
Én olyasmi ajándékot vennék ami megkönnyíti az életét.
Nem szokott panaszkodni? Pl: "Annyira fáj a kezem a narancscsavarástól, pedig úgy meginnék minden reggel egy pohár narancslevet... ---> Elektromos narancscsavaró.
vagy: Úgy fájnak minden nap a talpaim a sok állástól és hidegről... ---> Hőszigetelős, formázott talpbetét.
Akármi.. én magamból kiindulva mindig azoknak az ajándékoknak örültem a legjobban amikre szükségem van, és nem csak a polcon porosodik mint pl egy "szeretlek" feliratú bögre :)
Ennek ellenére lehet, hogy ennek örül a legjobban, ezért is írtam, hogy én magamból indulok ki, meg az én ismerőseimnek is ilyen ajándékokat veszek és láttam, hogy tényleg nagyon örülnek neki. :)
Az ajándék persze legyen szépen becsomagolva, hozzá egy kis apróság, meg egy szép levél. Ennek mindig szoktak örülni.
Azt javaslom, hogy figyelj a gondjaira és az alapján keress neki valamit :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!