Kezdőoldal » Ünnepek » Születésnap » Anyukám 51. születésnapjára...

Anyukám 51. születésnapjára mit adhatnék? Van ötletetek?

Figyelt kérdés

Csupán azért kérdezem, mert régen nagyon nem ajándékoztunk egymásnak és mióta megváltozott az életünk (határozottan pozitív irányban)elkezdtünk ajándékozni. Mondhatni tapasztalatlan vagyok.

Szereti a csokit, a jó masszázsokat. Viszont valami különlegeset szántam neki... hiszen mindig csak ad, de sosem kér. Mit lehet adni ilyen "korban" csúnyán kifejezve.

19 éves lány.

2013. szept. 8. 10:16
 1/3 anonim ***** válasza:

Pár évvel ezelőtt a szomszédban a 80 éves hölgy a lányától kapott 80 szál vörös szegfűből készített virágkosarat! Persze virágkötő gyönyörű költeményt készített belőle!

Szóval egy szép csokor, ajándék kosár + befizeted egy wellness-hétvégére, vagy egy hetes, 10 napos gyógyfürdőre, hasonlót.

2013. szept. 8. 11:48
 2/3 anonim ***** válasza:
51 éves korban járókeretet? Gratulálok kedves válaszoló, annyi az eszed, mint egy marék lepkének.
2013. szept. 8. 17:40
 3/3 A kérdező kommentje:

Én nem látom azt a járókeretes választ... de amúgy nagyon kedves vagy, remélem neked is hasonlót vesznek majd...

Az előző válaszokat köszönöm!

2013. szept. 9. 16:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!