Anyukám 51. születésnapjára mit adhatnék? Van ötletetek?
Csupán azért kérdezem, mert régen nagyon nem ajándékoztunk egymásnak és mióta megváltozott az életünk (határozottan pozitív irányban)elkezdtünk ajándékozni. Mondhatni tapasztalatlan vagyok.
Szereti a csokit, a jó masszázsokat. Viszont valami különlegeset szántam neki... hiszen mindig csak ad, de sosem kér. Mit lehet adni ilyen "korban" csúnyán kifejezve.
19 éves lány.
Pár évvel ezelőtt a szomszédban a 80 éves hölgy a lányától kapott 80 szál vörös szegfűből készített virágkosarat! Persze virágkötő gyönyörű költeményt készített belőle!
Szóval egy szép csokor, ajándék kosár + befizeted egy wellness-hétvégére, vagy egy hetes, 10 napos gyógyfürdőre, hasonlót.
Én nem látom azt a járókeretes választ... de amúgy nagyon kedves vagy, remélem neked is hasonlót vesznek majd...
Az előző válaszokat köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!