Kezdőoldal » Ünnepek » Születésnap » Barátnőmnek mit vegyek a...

Brutóczki József kérdése:

Barátnőmnek mit vegyek a szülinapjára?

Figyelt kérdés
Barátnőmnek most lesz a szülinapja 1 hónap múlva és nem tudom mit adjak neki. Nyakláncban gondolkoztam de azt inkább majd évfordulónkra szeretném meg egyben valentín napra mert pont aznap jöttünk össze. Lányok légyszi segítsetek ti mire vágynátok a barátotoktól születésnapotokra? :)

2014. nov. 18. 21:15
 1/3 Szamosii válasza:
Hát ha én nekem kéne ajándékot adni akkor örülnék valami kézzel csinált dolognak. Ezt úgy értem, hogy te csináld neki ajándékba. Ha ez nem tetszik akkor az is vicces lenne , mintha elfelejtetted volna a szülinapját és a nap végén elmentek moziba vagy ilyesmi. Én mindegyiknek örülnék ;)
2014. nov. 19. 20:16
 2/3 anonim válasza:
Plüss az a tuti :)
2014. nov. 19. 20:45
 3/3 anonim válasza:
vegyél neki egy csokor virágot (vagy a kedvencét vagy mondjuk rózsát) és egy nagy plüssöt :D én ennek nagyon örülnék :D
2014. nov. 25. 19:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!