A 17 éves barátnőmnek mi lenne a legjobb ajéndék szülinapjára?
Nekem hirtelen eszembe jutott pár ötlet:
Lepd meg piknikkel! Készíts szendvicseket, anyukádat kérd meg, hogy segítsen sütni, italnak limonádé, jeges tea. Nagy pokróc, gyertyák.
Süthettek is együtt, ha van ilyenre hajlamotok :D
Vagy vegyél neki virágot. Szerintem ennek minden lány nagyon tud örülni. A másik egy kis virágláda, amibe veszel neki kis virágokat, ezt kiteheti és meg is marad sokáig.
Készíts neki kis emlékkönyvet, karton lapokat fűzz össze és rajzolj a közös emlékekről. Csak egy-egy jelképes, piktogram-szerű rajzra gondolok, hogy filmeztetek együtt, voltatok koncerten, sokat jártok fagyizni.. Apróságok. Engem is ilyennel lepett meg a barátom, hiába nem jeleskedik a rajzban. :)
Parafatáblára írj jó kívánságokat, nyomtass ki közös képeket és ragaszd fel rá őket. Ezt az emlékkönyvvel is ötvözheted, rajz helyett nyomtatsz.
18/L
köszönöm a válaszokat :) bár lány vagyok a
es o a legjobb baratnom de tudtam otletet meriteni.:Dbiztosan e nfogalmaztam rosszul:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!