Kezdőoldal » Ünnepek » Születésnap » Mit adjak a a barátnőnmnek...

Mit adjak a a barátnőnmnek 17. születésnapjára?

Figyelt kérdés

Nekem most volt nem rég a születrésnapom, és igaz, hogy semmi nagy dolgot nem adott nekem, hanem inkább ilyen kis apróságokat, amikhez 1-1 levél tartozott, de nagyon jól esett, és tortát is sütött nekem . :) Az a helyzet, hogy az ő születésnapja is nemsokára eljön, de semmi ötletem sincs, hogy mit adjak neki. Természetesen tortát énis mindenképpen csinálok de ezen kívül még mást is szeretnék adni neki. Lányok, ti minek örülnétek, vagy mit szerettek kapni születésnapookra, és srácok ti mit szoktatok adni a barátnőtöknek szülinapjára? Kreatív, saját kézzel elkészíthető ötletektől kezdve a boltban megvásárolható dolgoig mindent mondhattok, ami szerintetek aranyos, és jól esne neki!

Köszönöm! :)

2014. okt. 1. 11:25
 1/5 anonim válasza:
Ez változó szerintem. Én pl örülök mindennek, egy cuki plüssnek is, közös képnek, és ilyen csilli- villi dolgoknak. De mivel én ilyen kényesebb típus vagyok, nem biztos hogy a barátnőd örülne ilyeneknek. Ezt neked kell tudni milyen típus :D
2014. okt. 1. 12:10
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem könyvet bármilyen alkalomra lehet venni :)
2014. okt. 1. 13:35
 3/5 anonim válasza:
Szerintem is valami cuki plüsst vegyél, vagy valami közös képet csináltass. :D
2014. okt. 1. 13:51
 4/5 anonim válasza:

Könyv, puzzle :)

Ha szeret rajzolni, akkor pl. Ravensburgernek vannak az előre számozott kifesthető képei, ezekkel én még 34 évesen is órákra le tudom magam foglalni :)

2014. okt. 1. 14:49
 5/5 anonim válasza:

te, hogy örülnél neki ha mással választatna neked ajándékot?

Találj ki valamit egyedül ha még aktuális

2014. okt. 25. 13:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!