Mivel rukkoljak elő párom születésnapjára?
Figyelt kérdés
Fél éve vagyunk együtt. Most tölti be majd a 30. születésnapját, és valami emlékezetes/egyedi dolgot szeretnék. Nemrég költöztünk össze és munkát most találtam magamnak, anyagilag most nem tudom megengedni magamnak hogy valami nagyobb értékű (drága) dolgot vegyek neki. Van ötletetek, hogy mivel tudnám meglepni? Köszönöm a válaszokat előre is!2014. szept. 29. 14:09
2/4 A kérdező kommentje:
Alapvetően elég kreatív. Bár nem sok szabadideje van, sokat dolgozik, így nincs nagyon ideje magára. Így valami olyasmire gondoltam, ami kicsit kizökkenti a mókus kerékből. Vagy valami humorosabb dolgot, mert belül még néha gyerek. :)
2014. szept. 30. 11:49
3/4 anonim válasza:
nincs nagyon ideje magára."
Szülinapi meglepetés parti? Így tudna barátaival beszélgetni, kikapcsolódni.
4/4 A kérdező kommentje:
Igen, az valóban jó ötlet. Már én is tervbe vettem! :) Valószínűleg egy kisebb kaliberű összejövetel lesz finomságokkal. Köszönöm az eddigi válaszaidat.
2014. okt. 1. 15:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!