Miért kell leírni az időseket, hogy ők már csak a
fotónak és virágnak tudnak örülni?
Figyelt kérdés
Szerintem azért egy idős embert is meglehet lepni mással, mindig csak a fotóalbumot javasolják nekik ajándéknak meg a virágot. Lehet, hogy tényleg megvan szinte mindene, de azért csak örülne még valami meglepetésnek nem? Meg olvasom itt, hogy ő már nem kaphat digitális képkeretet, mert nem tudja kezelni. Vannak sokan akik értelmesek, teljesen jó kondiban vannak 90 évesen is, az én dédim tudja kezelni a képkeretet, már kapott és ért az internethez is. De sehol nem találok épkézláb ötletet, hogy mivel lephetnénk még meg. Az ejtőernyőzés persze már kiesett, újságelőfizetést már kapott, mp3 lejátszót is és törölközője, zoknija tényleg van már neki sok.
Rengeteg dolgot lehet. Ha magának már nem is akar (mondja ő), akkor ha van kutyája, annak valami jópofa nyakörvet, tálkát, hozzá finom falatokat, kutyaruhát, kutyakozmetika.. Ki mondta, hogy egy idős ember ne ihatna mondjuk koktélt valahol, egy élettel teli (de azért füstmentes) helyen egy este? :-)
2014. aug. 30. 23:44
12/18 anonim válasza:
SZínházjegy, gyógyfürdő.
2014. aug. 31. 01:35
13/18 anonim válasza:
Szerintem ez attól függ, hogy az adott idös ember mit szeret. Nekem ha valaki gyógyfürdöt vagy masszázst javasolna, akkor igencsak rosszul érezném magam, mert ezektöl megőrülnék. Valami szép helyre kirándulás (GYALOG) már inkább tetszene, ha a kutyámban/macskámnak adnának tálat vagy valamit, akkor felmerülne bennem, hogy most NEKEM vagy az ÁLLATNAK akarnak ajándékot adni.
Ugyanez érvényes a korábbi "fiatalok társasága" öteltre is, van, kinek tetszene, van, aki meg "belebolondulna".
Szerintem okosabb megkérdezni az illetöt, mert adott eetben az egyik elözö által említett praktikus használati tágyaknak jobban örülhet, mint aegy welnnesz-hétvégének, de lehet fordítva is, takarító- vagy fözöeszközöket érezne furcsának.
2014. aug. 31. 08:20
14/18 anonim válasza:
Aki lepontozott, olvasta a kérdező által feltett kérdést? Ötleteket írtam, hogy miket lehet, nem egy dolgot, hogy csak azt. Az ötleteim közül nálunk mind bevált, ezért "mertem" javasolni. Mit lehet ezen kritizálni?
2014. aug. 31. 17:54
15/18 anonim válasza:
Ne idegeskedj, csak valaki "lepontozó" járt erre, akinek ez az életöröme, minden választ lepontoz.
2014. aug. 31. 19:32
16/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, mindenkinek zöld kéz ment részemről!
2014. aug. 31. 20:47
17/18 anonim válasza:
Mert mindegy minek látszanak, 60 körül már demensek, és ezt egy normális ember egyszerűen nem vállalja fel. Vagy felvállalja, és rámegy az ő élete is.
Az öregember olyan, mint egy ostoba és hisztérikus kölyök, csak úgy lehet minden, ahogy ő elképzeli. És ha nincs (mondjuk mert a laptop úgy működik, mint a laptop, és nem úgy, ahogy ő elképzeli), akkor kezdődik a hiszti.
Vegyél neki még egy zoknit. Mosni úgysem nagyon szeretik.
2014. szept. 6. 13:57
18/18 anonim válasza:
Kérdező hány éves és mi a nemed mert egy 12 éves ad egy kézzel készített barmit .viszont...erzed szoval tudnek segíteni
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!