Tudom hogy kicsit béna kérdés de mit vegyek a barátom 21. születésnapjára? (8 hnapja vagyunk együtt). De ötletem sincs hogy mit adjak nekiNormális válaszokat légyszii.
Figyelt kérdés
2014. aug. 18. 20:32
2/7 A kérdező kommentje:
Vicces.
2014. aug. 18. 21:20
3/7 anonim válasza:
Valami ruhadarab? En csinaltam peldaul olyat, hogy vettem egy sima feher boxer alsot es textilfestekkel befestettem a tenyeremet es ranyomtam. Tetszett neki.
4/7 anonim válasza:
Vagy peldaul olyat is csinaltam hogy vettem egy parnat es egy parnahuzatot az ikeaba es textilfilccel rairtam, hogy 100 dolog amit szeretek benned es ugye kore ezt a 100 dolgot
5/7 anonim válasza:
Amugy az en baratomnak is most lesz a 21. szulinapja, de meg csak halvany otleteim vannak :D
6/7 anonim válasza:
#3:
Mármint úgy nyomtad rá, hogy rajta volt a bokszer? Mer akkor elhiszem, hogy tetszett neki.
7/7 anonim válasza:
Nem, a diszites nem ugy keszult, de attol fuggetlenul szoktam fogni ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!