Szülinapi ötletek?
18. szülinapra szeretnék valami nagyon jó ajándékot a barátomnak, olyat, amin biztosan meglepődne.
Gondoltam, hogy sütök neki egy kis tortát vagy esetleg muffinokból kirakni a "Boldog szülinapot!" feliratot. Ehhez esetleg tudnátok linkelni képeket vagy esetleg, hogy milyen ízű legyen a torta/muffin? Kerestem már én is, viszont még nem találtam meg a megfelelőt.
Ha ez megfelelő ajándék lenne, szeretnék még adni mellé valamit. Gondoltam arra, hogy egy könyvbe beleírnék szép dolgokat, amiket eddig mondtunk egymásnak, esetleg egy vers. Nem tudom, mennyire lenne ez jó ajándék vagy sem.
Szívesen fogadnék még egyé ötleteket is, és bár tudom, hogy számos ilyen kérdés van már, nem találtam még megfelelő ajándékötletet. Illetve tudom, hogy nekem kellene tudni, milyen ajándékot adhatnék, de kíváncsi vagyok, hogy ti milyen ajándékkal készülnétek ilyen alkalomból.
Nagy szükségem lenne az ötleteitekre! Köszönöm azoknak, akik tudnak segíteni.
Torta jó, a muffin is.
A verset annyira nem díjazzák a fiúk, meg az ilyen csöpögős dolgokat sem.
Adj neki kuponokat. Szám szerint 18-at.
Lehetnek benne olyanok, hogy a moziban ő választ filmet, vagy meghívod fagyizni, strandra, kirándulni, stb. Szedj össze 18 dolgot, amit szeret, és azzal kapcsolatban találj ki valamilyen élményt.
Köszönöm az eddigi ötleteket és egyébként szereti a verseket. :)
Várom még a további válaszaitokat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!