Szülinapi buli ötletek?
Augusztus elég messze van még.....
Amugy meg te is ha benézel mongyuk a hütőbe eszedbe juthat bármi.. pl: bekötött szemmel meg etetni vkit és meg kell mondania mit evett-ivott
Lehet pl hogy a narancslébe teszel papírdarabokat vagy bármi
vegyél tejbe papit és ezzel etesétek egymást majd barbizzatok és veszekedjetek ki barbi haja szebb majd löjjétek szét paula abocit majd halgassatok Justin Biber-Baby és szoknyában rohangáljatok . . .
Jó szórakozást! XD
Szerintem használd ki még csak az a dolgod hogy játssz gyerekként és semmi dolgod ne legyen. Szerintem még messze van Augusztus de szerintem tartsd otthon a bulid.
Tartalma lehet:
-Tánc
-Nerf/Nurf (nem tom hogy kell írni) Nerf csata
-Kincselesás,vagy bármi más elásás csoki ilyesmi, más pedig megkeresi idő alatt!
-Scander (szkander)
-labdahajítás
-torta evés
-vízikút építés vagy medence építés
- égess,grillezz,grillparty :)
- leültök, egy embernek nevettetni kell persze vizzel egy pohár vízzel, isztok a vízből és aki kimegy nevettetni annak az kell lenni a céljának hogy a néző köüje ki a vizet nevettében. Aki a legtovább bírja a köröket és nem esik ki az kap mondjuk annyi pontot ahány ember kiesett de csak akkor ha végén ő marad benn utcsónak. és a végén új kör indul és aki mindenkit legyőz az kap pl.: milka tábla csokit :D
-pohár pakaló verseny
-dinnyeevés
Nincs több ötletem... gyerekes eléggé mindegyik de éppen ezért! Örülj addig amíg gyerek vagy! És Üdv: >>>15/F<<<
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!