Kezdőoldal » Ünnepek » Születésnap » Szülinapi buli ötletek?

Szülinapi buli ötletek?

Figyelt kérdés
15éves leszek augusztusban.Szeretnek szervezni egy bulit,de nem tudom mit csinàljunk.Szerintem kb 20an leszünk.Inni nem fogunk és valami olyan programra gondoltam ami nem otthon van mert az már unalmas.Ötletek?

2013. máj. 19. 11:38
 1/5 A kérdező kommentje:
Ja,és fiúk lányok lesznek vegyesen.
2013. máj. 19. 11:42
 2/5 anonim ***** válasza:

Kaland park

Aqua park

2013. máj. 19. 13:48
 3/5 anonim válasza:

Augusztus elég messze van még.....

Amugy meg te is ha benézel mongyuk a hütőbe eszedbe juthat bármi.. pl: bekötött szemmel meg etetni vkit és meg kell mondania mit evett-ivott

Lehet pl hogy a narancslébe teszel papírdarabokat vagy bármi

2013. máj. 19. 16:17
 4/5 anonim válasza:

vegyél tejbe papit és ezzel etesétek egymást majd barbizzatok és veszekedjetek ki barbi haja szebb majd löjjétek szét paula abocit majd halgassatok Justin Biber-Baby és szoknyában rohangáljatok . . .

Jó szórakozást! XD

2013. máj. 28. 19:39
 5/5 anonim válasza:

Szerintem használd ki még csak az a dolgod hogy játssz gyerekként és semmi dolgod ne legyen. Szerintem még messze van Augusztus de szerintem tartsd otthon a bulid.

Tartalma lehet:

-Tánc

-Nerf/Nurf (nem tom hogy kell írni) Nerf csata

-Kincselesás,vagy bármi más elásás csoki ilyesmi, más pedig megkeresi idő alatt!

-Scander (szkander)

-labdahajítás

-torta evés

-vízikút építés vagy medence építés

- égess,grillezz,grillparty :)

- leültök, egy embernek nevettetni kell persze vizzel egy pohár vízzel, isztok a vízből és aki kimegy nevettetni annak az kell lenni a céljának hogy a néző köüje ki a vizet nevettében. Aki a legtovább bírja a köröket és nem esik ki az kap mondjuk annyi pontot ahány ember kiesett de csak akkor ha végén ő marad benn utcsónak. és a végén új kör indul és aki mindenkit legyőz az kap pl.: milka tábla csokit :D

-pohár pakaló verseny

-dinnyeevés

Nincs több ötletem... gyerekes eléggé mindegyik de éppen ezért! Örülj addig amíg gyerek vagy! És Üdv: >>>15/F<<<

2013. máj. 29. 19:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!