Elegáns ajándék férfiaknak?
Figyelt kérdés
A barátom 20. születésnapjára szeretnék venni valami igazán különlegeset. Nem gondolok őrült drága dolgokra, de legyen ízléses. Tudom hogy itt azt fogom kapni hogy csak én ismerem igazán hogy mi a hobbija, stb. De most ettől én el akarok tekinteni. A kérdésem az, hogy a férfiak miknek örülnének úgy átlagban? Először órát akartam neki venni, de miután azt kaptam tőle születésnapomra, nem találnám magam túl kreatívnak, meg nem is állok varázslatos anyagi helyzetben. Akinek van ötlete ne tartsa magában! :)2014. jún. 18. 22:11
2/6 A kérdező kommentje:
köszönöm....
2014. jún. 18. 22:44
3/6 anonim válasza:
Gravírozott névjegykártya tartó, vagy öngyújtó - lehetőleg ezüstből. Én örülnék neki.
4/6 anonim válasza:
Mégis milyen értékhatárig gondoltad?
A másik az, h magamból kiindulva nem nagyon szeretem az olyan dolgokat, aminek nincs haszna, "csak fogja a port"
A hasznos dolgokat meg szeretem magamnak megvenni, nehogy valami olyat kapjak, ami nem tetszik, és akkor csak áll a szekrényben stb. A parfüm, arcszesz az viszont tuti ajándék, igaz előtte kérdezd meg h milyet szeretne, van-e valami kedvence, nehogy olyat vegyél, ami nem tetszik neki.
5/6 A kérdező kommentje:
5 ezer forint környékén gondoltam. nem akarok túlzásokba esni, mert azt véleményem szerint egy kapcsolatban nem a nőnek kell :) de polcon porosodó tárgyakra én sem gondoltam
2014. jún. 21. 11:22
6/6 Vera89 válasza:
Vegyél neki valami praktikusat, az fog porosodni a polcon. Gondolom, mint minden pasi ő is nagy sörös, vegyél neki egy kreatív sörnyitót ( ajándéküzlet honlapján találsz olyat)Szerintem ötletes , egy kis apróság amiről mindig Te fogsz eszébe jutni és mivel fém szerintem gravíroztatni is tudsz bele valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!