Fiútársaim ti mit vennétek egy olyan lány szüninapjára aki szinte a húgotok?
Kb. Féléve ismertem meg egy lányt, és nagyon szoros kötelék alakult ki köztünk, gyakorlatilag mint egy testvérpár. Szeretném valami kis különlegességel meglepni, de fogalmam sincs hogy mivel.
Légyszives a plüsst és a parfümöt ne emlitse senki, mert tudom hogy örülnek neki, de én valami mást akarok, amit nem kapnak sürün az emberek, viszont nagyon örülnének neki, ha megkapnák. Nem gondolok azért semmi drágaságra, csak legyen valami egyedi :)
Lányok válaszait is szivesen fogadom, ha kaptak esetleg valami különlegességet már fiúbarátaiktól.
Köszönöm előre is a választ/válaszokat!! :)
Nagyon sok közös ismerősünk van, meg szomszéd település, tőlem kb 10km-re lakik, azt hiszem igy nagyjából lehet sejteni, hogy honnan ismerem :)És igen ismerjük egymást annyira, hogy szinte a hugom, ugyanis mindketten egykék vagyunk sajnos, igy elég jól egymásra találtunk. Kedvenc iróját nem tudom, hogy van-e, de a Szent Johanna gimi az egyik kedvenc könyve. Az egyik legnagyobb vágya pedig, hogy eljuthasson Párizsba, mert nagyon odáig van az Eifel-toronyért. Különösebb hobbija végülis nincs, egy átlagos diáklány, aki szerkesztgeti az idézetes Facebook oldalát + a Tumblr blogját.
2. Válaszadó: Nem is rossz ötlet, kitudja, ha nem jut egyéb eszembe, vagy más nem mond jobbat, akkor lehet ez lesz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!