Mit készítsek a barátnőmnek születésnapjára?
Készíts neki scrap képkeretet! Nyomtass képeket kettőtökről, amin épp hülyéskedtek, ragaszd rá egy színes lapra, és ragassz rá mindenféle mintákat, lapokat, matrcicákat, stb. Írhatsz, rajzolhatsz rá, amit csak akarsz, és a végén beteszed egy képkeretbe, vagy alapból olyan dologra ragasztod, aminek van tartása, mint pl itt: [link] [link] [link] [link]
Na! Körülbelül így! Esetleg ragaszthatsz rá csak Johny Depp-es dolgokat, és/vagy ki is díszítheted a képeteket, én is csináltam már olyant pl. hogy bajszot, meg kalapot rajzoltam magunknak. Ez a fajta kézműveskedés teljesen a fantáziájára van bízva az illető embernek, és ezt nem lehet elrontani!!!! Csak az a lényeg, hogy figyelj a színvilágára a kollázsnak, és hogy ne siesd el, mert még a végén nagyon összecsapottnak fog látszani! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!