Ha a facebook nem írja ki a születésnapomat, akkor miért hiszik azt az emberek hogy nincs is?
Figyelt kérdés
Nem rég volt a születésnapom, és amikor szóba került pár ismerősöm társaságában hogy nekem aznap van, hitetlenkedtek, és nem értették a helyzetet. Mondván, hogy: "Ez hogyan lehet?? Hisz a facebook nem is írta ki." Ilyenkor szörnyedek csak el igazán, hogy a facebook mennyire eldeformálta az emberi kapcsolatokat... Szörnyű.2014. máj. 16. 01:12
11/12 anonim válasza:
Jó istenem, most ilyen egy évben egyszer elöfordul. Nem halsz bele, hogy *nem hiszik el mikor van a szülinapod nem? Legegyszerübb az ha kiírod face-ra is aztán kész!
Nem kötekedni akarok de most sztem hülyeség ilyen hülye kérdést kiírni. Biztos vagyok benne, hogy neked is vannak nagyobb gondjaid az életben.
12/12 anonim válasza:
Hogyan kell itt szavazni a válaszokra? Hiába nyomom akár a zöld, akár a piros kezet, nem látok semmi szavazatot. És mit ér amúgy vele az, aki kap zöld kezet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!