Kezdőoldal » Ünnepek » Születésnap » Szerintetek mit tegyek? (lent)

Szerintetek mit tegyek? (lent)

Figyelt kérdés

Szóval a barátnőm meghívott a születésnapjára, amelyet egy étteremben fog tartani. Rajtam kívűl még 3 lányt hívott meg, ebből 1-et ismerek, 2-t nem. A probléma az, hogy kicsit félek ettől a születésnaptól. Az okok a következők:

1. nem tudom, hogy ki mennyire fog kiöltözni, sminkelni, játszani a "hercegnőt", de én nem szeretek annyira kiöltözni, én visszafogottabb, szolíd vagyok.

2. én nem vagyok bulizós fajta,nem szeretek ilyen helyen táncolni.

3. én nagyon csendes vagyok, alig beszélek,és félek hogy majd nem találunk témát, vagy hogy meg sem tudok szólalni,....:(

ez az utóbbi az, amitől a legjobban félek...:(

azt meg végkép nem csinálhatom meg, hogy nem megyek el, mert tuti megharagudna rám a barátnőm.....

volt már valaki hasonló helyzetben?mit tudnék tenni?:(

18/l

2014. ápr. 17. 08:55
 1/1 anonim válasza:
kérdezd meg a barátnődet, mire valók ha nem segítség adásra! Semmiképp ne játszd meg magad!
2014. ápr. 23. 15:33

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!