Mit vehetnék párom anyukájának születésnapjára?
Figyelt kérdés
53 éves lesz a napokban, de mar mindent is kapott, ami alap dolog lenne. Hatha valakinek van valami bomba ötletenov. 12. 20:44
1/6 anonim válasza:
Mennyi ideje vagytok együtt a pároddal? Mennyire vagy jóban az anyukájával?
Ebből ki tudsz indulni, hogy lehet e személyesebb vagy valami klasszikus.
Én anyósomnak most head-spa ajándékutalványt adtam. Nagyon szereti az ilyeneket, telitalálat volt.
2/6 anonim válasza:
Ehhez kéne tudni, hogy milyen viszonyban vagytok, miket szoktatok ajándékozni, van-e valamilyen limit...
3/6 A kérdező kommentje:
3 éve vagyunk együtt. Nem vagyunk nagy barátnők, de jóban vagyunk, konfliktus még nem volt. Limit olyan 20-25 ezer kb.
nov. 12. 22:05
4/6 anonim válasza:
Szerintem semmit. 3 éve vagy a pároddal, akkor közösen vegyetek valamit, nem külön vegyél.
5/6 A kérdező kommentje:
Jogos. :D köszönöm szépen.
nov. 13. 10:38
6/6 anonim válasza:
Bonbon vagy valami minőségi pia. 10.000 Ft-nál többet nem költenék rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!