Mit vegyek barátom anyukájának születésnapjára?
Egy csokor virágot,azt jó idő.
Ő vett Neked valamit szülinapodra?
Esetleg egy szép porcelánt,vázát vehetsz,ha nem akarsz virágot venni.
Szia!:)
Nem tudom, hány évesek vagytok, nyilván attól is függ... Kérdezd meg a párodat, van-e esetleg valami, amire az anyukájának szüksége van. Gondolok itt olyasmire, hogy pl. szeretne egy szendvicssütőt, de magától nem áldozná rá azt az 5-7 ezer forintot, persze ez csak egy példa, akkor ti megvehetitek neki, ha tudtok rá ennyit szánni, mert amúgy nagyon örülne neki. Vagy egy szép telefontok, szemüvegtok stb, végtelen a lehetőségek tárháza.:)
Nekem pár évvel ezelőtt a párom lánytestvérének ajándéka okozott fejtörést, érdekes kiscsaj volt, a lényeg, hogy több száz bizsuja volt, de alig használta őket, mert egy ládába voltak bedobálva és lusta volt szétválogatni. Én csináltattam egy ismerős bácsival egy 2mx1m-es táblát, tele akasztókkal és mire hazajött aznap délelőtt a szülinapi ebédjére, ott volt minden ékszere szépen rendbe rakva, olyan boldog volt, hogy elsírta magát:)
Szóval tudakozódj a párodnál, aztán kreativitás:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!