Szegeden hol lehet kibérelni helyet szülinapi bulira?
Figyelt kérdés
Szegeden keresek egy jó állapotú helyet szülinap alkalmából, amit ki tudnánk bérelni, nem túl drágán. Kb. 20 főre. Nem egy kocsmára gondoltam, mert ott kötelező a fogyasztás az ottani kínálatból, ide pedig magunknak vinnénk az italt. Légyszi ha tudtok ilyen helyet, vagy van már ezzel kapcsolatban tapasztalatotok, írjatok!:)2014. ápr. 12. 08:37
1/2 anonim válasza:
Nem tudom,hogy Szegeden,hogy szokott müködni a dolog de nálunk ha ilyen nagyobb ,több fős összejövetel van akkor a közeli településeken szokott lenni faluház,kultúrház nos azt ki lehet bérelni pár tízezer forintért is,megegyezés szerint.
2/2 anonim válasza:
Bár már nem aktuális, de a legjobb szerintem az etázs alsó terme, ingyen is van. bár oda 30 főtől érdemes menni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!