Milyen egy jó 18-as szülinapi buli?
Házibuli ahol valakik dugnak valami drága elbakszódik kihánynak az ablakon is és kijönnek a rendőrök.
istenem azok a kamaszkori házibulik
én az enyém nagy részére nem emlékszem xD az rémlik h kaja zene volt, meg persze haverok..meg sok jéger...na azóta nem tudok jégerre nézni.
nálam főtt kaja volt, húsok köret ilyesmi...hát piából minden amit tudsz :D pálinka, whisky, sör, bor, vodka, jéger, tequila...
A 18. szülinapom volt az egyik legjobb buli :D Díszítés nem volt, kajának pizzákat rendeltem (de szendvics is jó) de ne lepődj meg ha nem esznek belőle kb. hajnal négyig... na de utána csak úgy zabálták :D Piát meg amit szerettek inni (nálunk a házi pálinka, vodka és jéger fogyott a legjobban)... meg el ne felejts rostosokat, kólákat venni! :) Volt dj is, hogy ne mi csináljunk zenét, hanem a mi dolgunk csak az önfeledt szórakozás legyen jó kis mulatós zenékre :D Szerezz be egy kutyát ha nincs, mert a hányást nagyon hatékonyan eltávolítja :D Igyál meg 18 felest kötelezően (de közben hidratáld magad)! Ja, és csináljatok képeket mert sem neked, sem a vendégeidnek nem fog sok megmaradni :D
Jaj, most olyan irigy vagyok!!!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!