Kezdőoldal » Ünnepek » Születésnap » Buli ötletek?!?

Buli ötletek?!?

Figyelt kérdés
A legjobb barátnőm a jövő hónapban lesz 12 éves és tőlem kért tanácsot, hogy milyen programok, játékok legyenek a buliján. Légyszíves akinek van tapasztalata vagy ötlete ebben a témában írjon! :) Előre is köszi :)))

2014. febr. 9. 12:13
 1/6 anonim válasza:
Nekem tetszett, amikor ilyen buliba fel kellett ütni 1-1 tojást, szét kellett választani a fehérjét és a sárgáját, aztán a fehérjét, aki hamarabb felveri olyan habosra hogy ha a feje felé fordítja nem esik rá a fejére akkor az nyer. :) Jókat nevettünk, mikor az illető azt hitte, hogy eléggé felverte aztán a fejére esett minden. :D Mondjuk fiú vagyok nem tudom neked mennyire tetszene :D
2014. febr. 9. 14:29
 2/6 anonim ***** válasza:
Millió ilyen csoportos játék van, kezdve a gyilkosostól (más verzióban mafia, vagy vérfarkasos) a különböző csoportos ügyességiken (kicsomózni a kezeket, letenni a hulla-hopp karikát, stb) az olcsóbb de nagyon ütős társasjátékokig (a Panic Lab nevezetű életem legjobban befektetett 2000 forintja volt)
2014. febr. 9. 17:43
 3/6 53gr3ii W33D válasza:
otthon este 8-ig egy kis málnaszörpvedelés, babázás és 8kor alvás. jó ég.. mi ez a torz, elcseszett világ ?!
2014. febr. 9. 19:00
 4/6 anonim ***** válasza:

Kedves morgós öregúr!

Nekem 5-től 13 éves koromig volt szülinapi bulim az ovis/iskolás/edzős csoporttársaimmal. Gondolom sejted mennyire szétcsaptuk az agyunkat, ezért lett mindannyiunkból semmirekellő.

2014. febr. 9. 19:51
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszi szépen azoknak akik válaszoltak :) Te pedig #3 ha ez a véleményed akkor meg ne írjál hozzá! Ilyen egyszerű! Tudod nem igazán vagyok kíváncsi a véleményedre! :P
2014. febr. 12. 19:40
 6/6 53gr3ii W33D válasza:
Mert én a tiédre igen :D
2014. jún. 24. 05:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!