Kezdőoldal » Ünnepek » Egyéb kérdések » Halloweenra jelmez, smink,...

Halloweenra jelmez, smink, buli ötletek 12 éveseknek?

Figyelt kérdés
2013. okt. 28. 14:21
 1/4 anonim válasza:

Jelmez ötlet lenne:Mondjuk nem tudom,hogy 12 évesnek mennyire alkalmas:

Samara a Körből..szerintem jó kis ötlet lenne..a ruha legyen fehér,olyan amit már úgy sem használna az illető..egy kis művér rá,az is jobbá teszi,a hajat azt csak kiengedni és ha lehet akkor összekócolni..és arcfestékkel a szeme alatt feketével nem árt árnyékolni..de mint az elején írtam,nem tudom ez mennyire megfelelő egy 12 éves számára,viszont az unokahúgom aki tavaly volt 12,az beöltözött Samarának,én festettem ki :)

2013. okt. 28. 16:08
 2/4 A kérdező kommentje:
köszi csak az a baj hogy rövid a hajam es utalom a parokat
2013. okt. 28. 18:17
 3/4 anonim ***** válasza:

Én is 12 éves vagyok,és én is Halloween bulit rendezek! :)

Jó sok ötletem van!

Minél többen vagytok annál jobb,és,ha páran még nálad is aludhatnak úgy a legjobb a buli.Készíts meghívókat,és írd bele,hogy jöjjenek jelmezbe,mert úgy az egyik játék lehet a jelmezverseny!Jobb lenne,ha leírtad volna hányan lesztek mert úgy egyszerűbb a játékokat leírni,de így is jó!

A legjobb program a tökfaragás,közben tegyél be valami misztikus halk zenét,és olvasd fel Jack O Lamp történetét (ezt az internetről le lehet szedni),vagy játszhattok alma halászatot,egy nagy tálba vizet és almákat raksz és hátrakötött kézzel foggal kell kiszedni,vagy játszhattok Halloween Activityt ami olyan hogy lapokra felírsz mindenféle halloweenhoz kapcsolódó szavakat (szellem,denevér stb.)és alá írod hogy rajzolni,mutogatni,vagy beszélni kell.Írhattok üzenetet és a többi játékot ott írom le :)

Úgy az igazi a hangulat ha feldíszited a szobát,de nem kell ahhoz fölöslegesen pénzt kiadni házilag is remek díszeket készíthetsz pl itt: [link]

Az ételek és az italok mindig bőségesek legyenek,nehogy valakinek ne jusson!Készíthetsz otthon süteményeket,vagy puncsot,de boltban is lehet kapni finomságokat!Minden vendégnek készíthetsz kis ajándékot amiben lehet az előbb beillesztett oldalról egy szellem vagy boltban kapható gumicukor szemgolyó,vagy a bulin készített közös képeket kinyomtatod (mert ugye képeket muszálj készíteni)

Írjatok üzenete és leírok részleteket is :)

Remélem tudtam segíteni!

2013. okt. 29. 08:44
 4/4 anonim válasza:
nekem kaja meg deko ötlet kéne
2013. nov. 5. 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!