Kezdőoldal » Ünnepek » Születésnap » Milyen ajándékot ajánlanátok?

Milyen ajándékot ajánlanátok?

Figyelt kérdés
Anyukám 60. születésnapja lesz de mi nagyon csórók vagyunk, (jövő hónaptól talán lakhatásunk sem lesz)szóval valami ami fillérekből kihozható. A család többi része nem annyira "rosszmódú" de épp emiatt nem is foglalkoznak velünk. Valami olyasmit szeretnék amivel nem égek be a drága ajándékok mellett..
2013. dec. 29. 13:12
 1/5 anonim válasza:
Készíts valami különleges tortát!Vagy valmai saját készítésű tárgyat.Egyebként meg nem az ajándék ára a fontos,hanem a szándék és a szeretet!!
2013. dec. 29. 13:17
 2/5 anonim ***** válasza:
Én is valami süteményt ajánlanék, azt viszonylag olcsón ki lehet hozni. Bár, ha a lakhatásotok is veszélyben van, akkor nem tudom, bármi elég olcsó-e. :(
2013. dec. 29. 13:33
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem is a torta jutott eszembe, vagy biztos van kettőtökről fénykép azt bekereteztethetnéd (Eurosban 300 Ft a képkeret). De a képkidolgozás is 120 Ft körül van.
2013. dec. 29. 13:42
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm! A torta kicsukva mert ő süti mindig mindenhova a legextrábbat, nem szabad überelni ;) Saját készítésűre gondoltam én is, de a fotót túl egyszerűnek találom és nincs képünk még róla sem mert meghízott és nem engedi fotózni magát..
2013. dec. 29. 17:25
 5/5 anonim válasza:
Szerintem irj ilyen lapokat. Pl:10p masszazsjegy meg 1 db mosogatad jegy. Teljesen ingyen van es ez nagy segitseg is!;)
2014. jan. 8. 14:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!