Vannak olyan huszonévesek, akik nem ünneplik meg a születésnapjukat? Nincs torta és bulizás se.
Nálam bulizás nincs, sosem bulizok - nem szeretem.
Torta úgy szokott lenni, hogy cukrászdába megyünk.
28/N
Én nem nagyon szoktam. Máséra szívesen elmegyek, meg ajándékot is veszek, szal nem vagyok sz.nap ellenes, csak valahogy mindig elmarad, meg most sztem annyira nem nagy dolog, hogy én azért húszasokat dobjak ki helybérlésre, tortára, meg hat karton Johnny Walkerre.
24/f
Nekem pont mostanában volt.Ahogy idősödöm egyre jobban nem érdekel.Persze felköszöntenek és barátoktól kapok ajándékot,de vannak fontosabb dolgok is.Amit meg akarok venni azt év közben is megtudom,sőt bulizni is bármikor elmehetek,éppen ezért nincs se torta se bulizás.A 18.születésnap persze nekem is mint mindenkinek fontos és addig nekem is fontos volt a buli,torta de utána szép lassan nem.
Amúgy szerintem nem az a fontos hogy buli meg torta,hanem az hogy ezen a napon az ünnepelt azt tegye ami a számára a legfontosabb,amit szeretne.Ha épp fáradt és pihenni szeretne pihenjen,ha lazítani akar a barátaival bulizzon.stb
26/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!