Kinek hogy telt a 16. születésnap?
Figyelt kérdés
Családdal tortáztatok,vagy haverokkal iszogattatok,egyéb? :)2013. szept. 14. 18:19
1/10 anonim válasza:
Először a barátaimmal,majd a családtagjaimmal töltöttem.
2/10 piriiiiii válasza:
Az én születésnapom szilveszterkor volt, és barátokkal ünnepeltünk duplán, nagyon jó volt. : )
4/10 anonim válasza:
Sehogy úgy mintha csak egy sima unalmas nap lett volna kiv. hogy mindenki mondta, hogy Boldogot...
6/10 anonim válasza:
Azelotti nap megunnepeltuk, (megkaptam az ajandekokat meg ettunk tortat csaladdal), es azutani nap meg uvoltoztek velem es szidtak valamiert. Asszem sirtam is de mar nem nagyon emlekszem...
7/10 FollowWings válasza:
ettem, ittam! ...-> De hálát adhatnál, hogy ünneplitek, sok helyen vagy pénz nincs rá, vagy szarnak a szülök az ember fejére...
8/10 anonim válasza:
Nekem nem szoktak a születésnapjaim emlékezetesek lenni, mert karácsonykor van.
9/10 anonim válasza:
Hasonlóképp mint a 4-esnek.
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!