Mivel ajándékoznátok meg engem?
Haha, ott a pont nyelvtannáci! :D Ez tetszett, mert jelentésbeli különbség is van a dologban! :D
Vadidegen lennék inkább, ha választhatok a lehetőségekből! :D A kérdésben helytelenül leírt "vad idegen" megnevezés nem igazán illik rám...
A mivel-re még mindig nem kaptam választ kedves "sasszem". :P
http://www.youtube.com/watch?v=CUmQ-EXJvPI
Ha tudsz japánul akkor még érteni is fogod.
Csak szóban felköszönteném , hogy
"Boldog születésnapot" Tárgyi ajándékot nem adnék egy vadidegennek.
Sasszem vagyok: Adnék egy jó filmet, amit eddig minden kedves ismerősömnek javasoltam már megtekintésre. Adam almái a címe.
Félre értés ne essék a cím alapján, nem vallásos film, de nagyon gondolatébresztő. :-)
Ja meg a kedvenc mondókámat sem tudom kihagyni:
Azt mondják a születésnap jót tesz az egészségnek, mert minél több van belőle, annál tovább élünk. :-)
Sasszem! Az a film a top 10-ben benne van nálam, szóval köszi az ajánlást! :D (ha van még film tipped, jöhet privibe, mert ez igazán szuper szülinapi ajándék!)
És szerintetek, ha adnátok valamit, akkor nem szeretném viszonozni? :D
A törpegolymó-ra rá kellett keresnem neten, és azt kell, hogy mondjam, TETSZIK! :DD (márha az a pici bolyhos izé az, amit könyvjelzőnek használnak :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!