Kezdőoldal » Ünnepek » Születésnap » Ötletek? Lassan 14 leszek és...

Ötletek? Lassan 14 leszek és semmi ötlet :/

Figyelt kérdés
Februári vagyok és az a gond, hogy nem.tudok ilyenkor szülinapra kitalálni jó dolgokat. Az a gond, hogy utálom a telet és nyáron pl tudnánk medencénkbe meg tavunkban is úszni, teniszezni meg trambulinozni, de ezeket télen nem tudjuk és semmi jó ötletem sincs, hogy majd miket csináljunk, meg az is rossz, hogy ilyen nagyon rocker kemény társaságba is tartozom,meg sok lánnyal vihorászok a folyosón, van pár egyéb barátom és barátnőm meg a saját barátom,akit 18 évesen nem szeretnék majd oda hívni majd csak külön és fogalmam sincs hogyan csináljam az ünneplést, tavaly nem volt kedvem, szóval még családdal se ünnepeltük de most jó lenne. Bontsam le őket csoportokra, vagy tartsak csajos estét, ne ünnepeljem vagy mindenkivel egyszerre? Milyen programokat ajánlotok? Amúgy én vagyok a legfiatalabb a barátaim közül, ők mind 16 felett vannak és nagyon sokan egy bulihoz :/
2013. nov. 6. 21:31
 1/3 k.doravanda válasza:
MEnyjetek Bobozni. Vagy neten is találsz téli jó jatékokat
2013. nov. 7. 14:55
 2/3 anonim válasza:

Ha bowlingozni vinnéd őket? Egy bowling pályán ünnepelnél? Tortával,hamburgerre?+csoportos bowling bajnokság?

Van egy pizzériába egy beszélgetős?

2013. nov. 17. 17:39
 3/3 A kérdező kommentje:
Bowling jo otlet csak nincs itt olyan palya, akkor szerintem pizzazas lesz.
2013. nov. 17. 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!