Kezdőoldal » Ünnepek » Születésnap » Mit adjak szerintetek a...

Mit adjak szerintetek a barátnőm (párom) születésnapjára? 18/f

Figyelt kérdés
Most lesz nemsokára a barátnőm 18. szülinapja és még ötletem sincs mit adjak neki. Azt már kitaláltam, hogy az ajándék mellé veszek még neki egy csokor virágot és sütök mellé muffint, amelyikből az egyik muffinba beleszúrok 18-as gyertyát és majd úgy adom oda. (azért nem tortát, mert azt nem tudok sütni :D) A "fő" ajándékára bármilyen ötletet szívesen olvasok, én arra gondoltam, hogy vmi maradandó dolgot kellenne neki adnom. Előre is köszönöm a válaszokat. :)
2013. okt. 20. 18:03
 1/5 anonim válasza:
Egy rajzolt képnek, amin ketten vagytok szerintem nagyon örülne, különleges és maradandó is, ha pl. szépen bekeretezteted. Vagy nyomtass egy párnára, bögrére, felsőre. Például ha van egy kedvenc sorozata, idézete, vagy akármi, akkor azt.
2013. okt. 20. 18:15
 2/5 anonim ***** válasza:
Sok nő már a virággal és a muffinnal is beérné, de ha még is akarsz ezen kívül valamit adni neki, akkor valamilyen ékszert adj.
2013. okt. 20. 18:44
 3/5 anonim válasza:
Hát ez nagyon édes :) az ékszer egyébként jó ötlet, az ezüstök nem is annyira drágák...én a helyedben vmi medált választanék vagy karkötőt :) (vagy készíts neki vmilyen címen egy "oklevelet" bekeretezve...pl.: "a világ legtündéribb barátnőjének"...)
2013. okt. 22. 21:35
 4/5 anonim válasza:
De aranyos :-) az ekszer szerintem is nagyon jo otlet hetne szivalaku es belevesetni a adtunomt amikor osszejottetek es hogy szereted , vagy az altalad hasznalt becenevet pl: Bogarkamnak 18.szulinapjara szeretettel Xy
2013. okt. 26. 02:23
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat, de még szívesen meghallgatnám másoknak is a véleményét/ötletét. :)
2013. okt. 30. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!