Kezdőoldal » Ünnepek » Születésnap » Ajándékhoz szeretnék tanácsot...

Ajándékhoz szeretnék tanácsot kérni! Szerintetek jó ötlet lenne?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Egy jó barátnőmnek közeleg a szülinapja és ez "nagy gond" nekem, mert totálisan láma vagyok ajándékötletekben. Mivel a szóban forgó személy nagyon szereti az állatokat, arra gondoltam, hogy valami egyedi, számára festett/rajzolt állatképpel kedveskednék neki. Sajnos, mivel a kézügyességem totál 0, ezért kiszemeltem egy lányt, aki hobbiból festegetni is szokott. De nem tudok dönteni: jó ötlet lenne ez? Nem túl sablonos? Nem gáz, hogy nem én festem, hanem festetem neki, attól még ez személyes ajándéknak számít? A másik, amiben nem vagyok biztos: hogy tetszene-e neki. Ti örülnétek neki, ha ilyen stílusú képet kapnátok?

[link]

[link]

[link]

Előbb kikérném mások véleményét is a dologról, mielőtt egyáltalán megkérdezném, vállal-e az alkotó egyedi felkérést esetleg.

Köszönöm a válaszokat!

#ajándék #kép szülinapra
2013. okt. 18. 17:44
 1/2 anonim válasza:
Az ötlet tök jó szerintem.Én örülnék neki ,ha valaki csak nekem személyre szóló képet festetne!De gondolom nem patkányra gondoltál,mert az nagyon gáz!
2013. okt. 18. 21:43
 2/2 A kérdező kommentje:
Miért lenne gáz? Ha a barátnőm mondjuk szereti a patkány, akkor miért ne rakhatna ki patkányos képet a falára? Egyelőre nem tudom, mit kérek neki, még kitalálom. Köszi a válaszod :)
2013. okt. 19. 15:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!