Ajándékhoz szeretnék tanácsot kérni! Szerintetek jó ötlet lenne?
Sziasztok! Egy jó barátnőmnek közeleg a szülinapja és ez "nagy gond" nekem, mert totálisan láma vagyok ajándékötletekben. Mivel a szóban forgó személy nagyon szereti az állatokat, arra gondoltam, hogy valami egyedi, számára festett/rajzolt állatképpel kedveskednék neki. Sajnos, mivel a kézügyességem totál 0, ezért kiszemeltem egy lányt, aki hobbiból festegetni is szokott. De nem tudok dönteni: jó ötlet lenne ez? Nem túl sablonos? Nem gáz, hogy nem én festem, hanem festetem neki, attól még ez személyes ajándéknak számít? A másik, amiben nem vagyok biztos: hogy tetszene-e neki. Ti örülnétek neki, ha ilyen stílusú képet kapnátok?
Előbb kikérném mások véleményét is a dologról, mielőtt egyáltalán megkérdezném, vállal-e az alkotó egyedi felkérést esetleg.
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!