A bátyám hamarosan betölti a 18-at, de én teljesen kifogytam az ajándékötletekből. Ötletek? Bármit! 15/L
Figyelt kérdés
Nem az a bulizós fajta, de nem is egy antiszociális fazon. Nagyon szereti a focit és az NFL-t, Real Madrid és New York Giants rajongó. Ezekkel kapcsolatban viszont már mindene megvan. Póló, mez, sál, bögre, labda... Szereti még a számítógépes játékokat, de azok is kilőve, mert azt már mástól kapja. Segítség, teljesen tanácstalan vagyok!!!2013. okt. 4. 21:41
11/17 anonim válasza:
Hogyan működik a csavart labda fizika könyv:0
12/17 anonim válasza:
sztem ezt élvezné... ha vidékiek vagytok akkor még kirándultok is [link]
13/17 A kérdező kommentje:
Óóó annyira el akartam menni erre a kiállításra, de 16 éves kortól lehetett. Az ötlet nagyon jó lenne, csak az a baj, hogy szeptember 30-áig volt nyitva :c
2013. okt. 12. 21:31
14/17 anonim válasza:
ha jol nézel ki csüccsa farkára és tuti örülni fog neki.
én is kaptam hasonlo ajándékot azért tudom!
15/17 A kérdező kommentje:
Mondom a bátyám! ._.
2013. dec. 27. 14:14
16/17 anonim válasza:
attól még lehet örülne neki!!
ki tudja ....ha nem próbálod ki nem tudod meg....
17/17 A kérdező kommentje:
te beteg vagy .__."
2014. márc. 1. 21:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!