Kifogytam az ötletekből. Segítség! (? )
Figyelt kérdés
Mint minden évben, most is hamar elkezdem a karácsonyi előkészületeket, mire minden aprósággal végzek eljön a december és akkor több idő jut segíteni anyának nagytakarítani, sütögetni stb. Szóval, már megvan, hogy édesapámnak, testvéreimnek és nagyszülőknek miket veszek, ezeket apránként be is szerzem ha épp rábukkanok egy-egy boltba. De fogalmam sincs idén karácsonyra mit vegyek édesanyámnak. Minden háztartási kellék illetve gépe megvan, könyvet nem szeretnék, mert munka mellett nem lenne ideje olvasni és már a személyes ajándékötletekből is kifogytam az évek alatt. Valakinek valami aranyos illetve hasznos ajándékötlete?2013. szept. 20. 13:23
1/3 anonim válasza:
Azt írod nem lenne ideje olvasni. Nem tudsz valahogy "időt venni" neki? Mondjuk két színház vagy mozijegyet, és amíg ők elvannak apukáddal, addig te elvégezhetnéd anyukád teendőit, így lenne egy szabadnapja. :) Vagy valami közös anya-lánya programra befizetni, ennek minden anyuka örül. :)
2/3 anonim válasza:
Esetleg egy szép ékszer? Én anyukám annak örülne most legjobban ezért azt kap szülinapjára speciel :)
3/3 anonim válasza:
esetleg egy utalvány! :) vagy pl. egy ingyen frizura,én elmentem a fodrászához és szóltam neki hogy ha anyukám jön egy frizuráért nem kell kifizetni,majd elmegyek hozzá és kifizetem! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!