Kezdőoldal » Ünnepek » Születésnap » 26 éves férfi melyiknek...

26 éves férfi melyiknek örülne jobban?

Figyelt kérdés

Néhány hónapja vagyunk még csak együtt és nem igazán tudom eldöntnei,hogy mit ajándékozzak neki szülinapjára.

Van már néhány bicskája,de emlitette,hogy szeretne egy svájcit is. Így jött számításba egy 15 funkciós Victorinox bicska.

DE! Irodában dolgozik és nem tudom,hogy hol tudná kihasználni a késeket,mert nincs ehhez kapcsolódó hobbija.

Arra is gondoltam,hogy veszek neki egy márkás golyóstollat és abba gravíroztatok valamit, de ilyesmiből is van már neki egy csomó.

Szerintetek bicska vagy toll? Vagy ezek túl "megszokott" ajándékok és valami személyesebbet kellene kitalálnom?

2013. szept. 16. 22:58
1 2
 11/12 anonim válasza:
Én igaz lány vagyok, de az én legkedvesebb ajándékom egy toll volt, amit kaptam :) szerintem az a lényeg h kitől kapod,(vagy adod) és milyen érzések kötnek hozzá!
2013. szept. 29. 09:10
 12/12 anonim ***** válasza:
Bicska! De nem többfunkciós vacak, hanem igazi márkás svájci bicska.
2013. okt. 2. 17:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!