Mit adjak az egyik barátnőmnek szülinapjára?
Figyelt kérdés
Kérlek segítsetek! Ma van a szülinapja és este tartunk egy bulit de fogalmam sincs hogy mit adjak neki. Szinte minden bolt zárva szóval mégúgyae tudom. Ma lett 15 éves, szeret vívni de én ezzel még mindig nem vagyok előrébb. Segítsetek!:(
15/L
2013. aug. 24. 07:22
1/1 anonim válasza:
Ha nincs semmi ötleted akkor elviheted moziba, a film meglepetés, azt is nézhetitek amit ő mondogat h meg akarja nézni. Esetleg mekibe. Ha szereti a kiegészítőket, és nincs semmi bolt akkor vmi olyasmit is adhatsz neki ami a tied, de nem használod, pl egy sál. Biztos örülne neki. Remélem tudtam segíteni! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!