Kezdőoldal » Ünnepek » Születésnap » Mit kérjek szülinapomra? (18. )

Mit kérjek szülinapomra? (18. )

Figyelt kérdés

Sziasztok, had magyarázzam el a helyzetet mielőtt elkényeztetett libának neveztek. Nálunk a szülinapokat mindig nagyon megünnepeljük, MUSZÁJ kérjek valamit, mert minden családtagom halálsosan megsértődik ha nem kérek semmit, pedig igazán nincs szükségem semmire. :( Nem akarok sem pofátlannak tűnni, se megbántani őket azzal hogy csak jelképeset kérek. Légyszi adjatok pár ötletet, hátha tudtok olyan ami még eszembe sem jutott!

(eddig kértem: jogsi, telefon)

10000-100000 ft értékben :)

hamarosan 18/L

2013. aug. 10. 18:50
 1/8 anonim ***** válasza:
88%
Nyelvvizsga, laptop, valami tanfolyam, fényképezőgép, utazás
2013. aug. 10. 18:56
 2/8 anonim ***** válasza:
85%
Még a jogsi meg a telefon mellé akarnak valamit ? Az szép, én a helyedben kiosztanám őket, mert valaki semmit se kap !
2013. aug. 10. 19:44
 3/8 anonim válasza:
37%
En egy utazast kernek Oroszorszagba vagy Amerikaba. Az sztem mar nem 100.000 xD Akkor en is vmi fotos tanfolyamot . Vmi kulon nyelvoktatas. Egy ájfon. :) Egy tukorflexes fenykepezo. egy feherarany nyaklanc. vagy min. 3 ezustgyuru. vagy elkernem a 100.000 Ft-t es folyamatosan elkoltenem. xD
2013. aug. 10. 19:48
 4/8 A kérdező kommentje:
Bocsi, lehet félreírtam, sok sok rokonom van és külön szeretnének adni ajándékot, ezért kellenek még ötletek. Az árat meg azért írtam hogy a különböző pénztárcájú rokonoknak más-mást mondjak :) Jó lenne az utazás csak azt hogy lehet tálalni? Csak azért nem tudom, mert nálunk nincs ilyen hogy pénzt adnak ajándékba erre-arra hanem tényleg oda akarnak adni valamit.
2013. aug. 10. 20:37
 5/8 anonim válasza:
90%
Rotációs kapát, gumit
2013. aug. 10. 21:17
 6/8 anonim ***** válasza:
Könyvek,ruhák,kiegészítők (pl. egy táska jó),vagy amiket már előttem mondtak.
2013. aug. 10. 22:38
 7/8 anonim ***** válasza:
Ipari mennyiségű oltott meszet.
2013. aug. 10. 22:54
 8/8 anonim ***** válasza:
Mi volna ha a szüleiddel közösen elmennétek egy jó színházi előadásra vagy kirándulóhelyre? A távolabbi rokonoktól lehet kérni könyvet,műsoros CD-ket,mp-lejátszókat. Ha szereted a hobbi tevékenységet akkor ahhoz kiegészítőket valamint egyéb kézügyességet igénylő (kötés,hímzés,stb)való alapanyagokat.Lehet finom parfümöt kérni,szempilla vagy egyéb kozmetikai festéket? Biztosan kell nyelveket tanulnod és ehhez szótárt vagy segéd anyagot?
2013. aug. 11. 03:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!