Mit kérjek szülinapomra? (18. )
Figyelt kérdés
Sziasztok, had magyarázzam el a helyzetet mielőtt elkényeztetett libának neveztek. Nálunk a szülinapokat mindig nagyon megünnepeljük, MUSZÁJ kérjek valamit, mert minden családtagom halálsosan megsértődik ha nem kérek semmit, pedig igazán nincs szükségem semmire. :( Nem akarok sem pofátlannak tűnni, se megbántani őket azzal hogy csak jelképeset kérek. Légyszi adjatok pár ötletet, hátha tudtok olyan ami még eszembe sem jutott!
(eddig kértem: jogsi, telefon)
10000-100000 ft értékben :)
hamarosan 18/L
2013. aug. 10. 18:50
1/8 anonim válasza:
Nyelvvizsga, laptop, valami tanfolyam, fényképezőgép, utazás
2/8 anonim válasza:
Még a jogsi meg a telefon mellé akarnak valamit ? Az szép, én a helyedben kiosztanám őket, mert valaki semmit se kap !
3/8 anonim válasza:
En egy utazast kernek Oroszorszagba vagy Amerikaba. Az sztem mar nem 100.000 xD Akkor en is vmi fotos tanfolyamot . Vmi kulon nyelvoktatas. Egy ájfon. :) Egy tukorflexes fenykepezo. egy feherarany nyaklanc. vagy min. 3 ezustgyuru. vagy elkernem a 100.000 Ft-t es folyamatosan elkoltenem. xD
4/8 A kérdező kommentje:
Bocsi, lehet félreírtam, sok sok rokonom van és külön szeretnének adni ajándékot, ezért kellenek még ötletek. Az árat meg azért írtam hogy a különböző pénztárcájú rokonoknak más-mást mondjak :) Jó lenne az utazás csak azt hogy lehet tálalni? Csak azért nem tudom, mert nálunk nincs ilyen hogy pénzt adnak ajándékba erre-arra hanem tényleg oda akarnak adni valamit.
2013. aug. 10. 20:37
6/8 anonim válasza:
Könyvek,ruhák,kiegészítők (pl. egy táska jó),vagy amiket már előttem mondtak.
8/8 anonim válasza:
Mi volna ha a szüleiddel közösen elmennétek egy jó színházi előadásra vagy kirándulóhelyre? A távolabbi rokonoktól lehet kérni könyvet,műsoros CD-ket,mp-lejátszókat. Ha szereted a hobbi tevékenységet akkor ahhoz kiegészítőket valamint egyéb kézügyességet igénylő (kötés,hímzés,stb)való alapanyagokat.Lehet finom parfümöt kérni,szempilla vagy egyéb kozmetikai festéket? Biztosan kell nyelveket tanulnod és ehhez szótárt vagy segéd anyagot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!