Dimitris kérdése:
A barátnőmnek nemsokára a születésnapja lesz vajon minek örülne?
Figyelt kérdés
Július 26.-án lesz a barátnőm 17 éves és ez alkalomból szeretném meglepni valamivel és ötleteket szeretnék hogy vajon minek örülne és mik a lehetőségeim?2013. júl. 10. 21:02
1/7 anonim válasza:
Nem szokott mondogatni semmit,hogy minek örülne?
szerintem így lehet nagyon sok mindent,mást mint egy plüssmacit rajta a nevével.. bár lehet pont annak örülne..
Milyen a stílusa? Mit kedvel?
Ha van rá lehetőség vidd el valahova vacsorázni,ahol csak kettesben vagytok..
2/7 anonim válasza:
szokott bulizni? rajtad kivul sok baratja van? en vagy valami parfumot,sminket vennek neki vagy szerveznek neki bulit. vagy ha nincsenenk sok baratai akkor mondjuk sutetnel neki egy tortat es piknikeztek
4/7 anonim válasza:
Szerintem a plüssmaci és társai már nagyon unalmasak..Jó persze biztos örülne neki,de szerintem azt már kapott eleget.Én minden alkalomkor ékszert kapok a barátomtól,és sosem unom meg!A nagynénje Törökből hord swarowski ékszereket,meg LV táskákat és ilyenekkel halmoz el,amik nem drágák mint a boltban!
5/7 anonim válasza:
Ilyesmit? Olcsó,de szép!! :)
6/7 anonim válasza:
7/7 anonim válasza:
Egy műfaszt,lángszórót vagy óvszert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!