Arra gondoltam hogy veszek anyukám szülinapjára egy sampont egy tusfürdőt és egy díszes szappant meg csokit. Ehhez mit szóltok ez jó lesz?
Nagyon aranyos vagy! :-)
Emlékszem, gyerekkoromban én is mindig nagyon készültem anyum szülinapjára. Mindenféleképpen olyan ajándékot akartam neki vásárolni, amiről tudtam, hogy nagyon szereti vagy hiányzik neki. Például, ha a háztartási felszerelések közül nem volt valami, ami jól jött volna, akkor olyat vettem. Persze, ez akkor jó ajándéknak, ha ez a hobbija (sütés-főzés), mivel ezt nem mindenki szereti csinálni.
A helyedben mindenféleképpen olyan terméket vennék, ami személyre szóló.
Nekem például az egyik hobbim illetve kedvenc időtöltésem a pancsolás :-), fürdés, tusolás, lábáztatás, tehát az ezzel kapcsolatos cuccoknak örülnék, de nem mindnek, mert csak természetes anyagokat használok. Tehát például luffa szivacs, habkő, bio almaecet (dm-ben ez 650.- Ft körül van), igazi só (sótömb vagy Himalája kristálysó, azt nagyon sok mindenre lehet használni és nagyon egészséges).
Figyeld meg, hogy anyukádnak mi a hobbija - az enyémnek például a növénygondozás, növények, kertészkedés, így mindennek örülne, ami a kertészkedéssel kapcsolatos.
Nemrég vettem neki egy vaddisznósörte hajkefét, lehet, hogy nem ismered, de nézz utána a neten, ez nagyon ajánlott az egészséges hajápoláshoz és igazán tartós, szép ajándék szerintem.
Nagy tea mániás vagyok, így én a gyógynövényeknek, zöld teának, teáskészletnek is örülnék.
Tehát csak az a lényeg, hogy ráhangolódj anyudra, hogy szerinted neki mi a kedvenc időtöltése, hogyan szokott kikapcsolódni, milyen a személyisége.
Ha tudsz sütni, meglepheted egy tortával, bár írtad, hogy 11 éves vagy, nem tudom, hogy elkezdted-e már megismerni a sütés rejtelmeit - én csak 13 éves koromban vetettem bele igazán magamat abba.
Egyébként pedig biztos, hogy mindennek nagyon fog örülni anyukád!!! :-) Jó szívvel adod, ez a lényeg!!!
Nagyon ügyes vagy akkor!
Majd írd meg, hogy milyen volt a szülinapi party! ;-) :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!