Arra gondoltam hogy veszek anyukám szülinapjára egy sampont egy tusfürdőt és egy díszes szappant meg csokit. Ehhez mit szóltok ez jó lesz?
Figyelt kérdés
2013. júl. 4. 20:15
1/14 anonim válasza:
Ha ezek azok a termékek, amiket szeret használni akkor persze. Jó nem valami fantáziadús, de jobb mint egy porcelán vacak, amit csak porolni kell, de haszna nincs.
2/14 anonim válasza:
Őszintén szólva engem nem érdekel a saját szülinapom,akkor sem, ha nem kapok semmit. Ez az ajándékkombó viszont igen ötletszegény, talán csak a bögre cikibb.
3/14 anonim válasza:
Olyan, mintha nem ismernéd az anyukád. Adj neki valamit, ami a TIÉTEK, valami kicsiség is lehet, csak legyen személyes.
4/14 anonim válasza:
Inkább vegyél neki egy könyvutalványt ezeknek az árából. Így magának tud venni egy olyan könyvet, ami érdekli őt.
5/14 A kérdező kommentje:
anyukám szereti az ilyeneket ja és nem vagyok milliomos 11éves vagyok és ez szerintem szép ajándék ha szépen becsomagolom
2013. júl. 4. 20:58
6/14 A kérdező kommentje:
akkor mit vegyek
2013. júl. 4. 20:59
7/14 anonim válasza:
Ha szereti az ilyesmiket, akkor vegyél ezt: [link]
Ez különleges, jó lesz még szülinapra is. Vegyél kettőt-hármat, ne egyformát, biztosan örülni fog. Ha nem elég a zsebpénzed, kérd meg aput, hogy segítsen.
8/14 anonim válasza:
utolsó: Inkább akkor kézműves fürdőgolyót, ne ezeket a mű sz.arokat. (a szappanjaikat nem ajánlják arcmosásra, hiába amegtervezett brand, az összetevők között ott a fagyálló és társai, nem ajánlom senkinek). Aki nem hiszi böngéssze át az összetevőket és a házaspár által írt üzeneteket (midet ne mosd vele:)
9/14 A kérdező kommentje:
köszi de ezt hol lehet venni
2013. júl. 5. 05:54
10/14 A kérdező kommentje:
vagy arra gondoltam hogy nagyon szereti a sport szeletet és veszek egy bögrét és tele rakom sport szelettel
2013. júl. 5. 05:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!