18. születésnapra mell vagy fenék torta jó ötlet?
Figyelt kérdés
10-15 fős buli lesz. 4en dobnánk össze erre meg mellé még persze egy-egy üveg piát (persze nem Kalinka meg ilyen olcsóságokat) is viszünk. Jó ez így ajándéknak?2013. jún. 20. 01:16
1/18 anonim válasza:
Igen, roppant stílusos... Mar csak egy öltáncos hianyzik....
3/18 anonim válasza:
Miért? Mert 18 évesen lesz hivatalosan felnőtt és akkor melltortát kell adni neki, mert az olyan "18 éven felülies", vagy mi? :D Persze, hogy visztek mellé piát, ezt miért kell külön reklámozni? Nekem ebből a kérdésből kb. az jön le, hogy mind nemrég töltöttétek be a 18-at és most örül a fejetek, mert "felnőttetek" és akkor jöhet a pia meg a mell. Szerintem hülyeség erre építeni egy szülinapot, majd a legénybúcsújára csináltassatok melltortát, oda legalább illik, de egy szülinapon nem sok keresnivalója van.
4/18 anonim válasza:
Heló!
A kérdés az, hogy az ismerősötök hogyan viszonyul az ilyenhez?
Mert ha kérdéses, hogy "értékelné" az elképzelt ajándékot, inkább vegyetek neki valami olyat, aminek valóban örülne, vagy szüksége lenne rá...
6/18 anonim válasza:
Szerintem ízléstelen. Ilyeneket szoktak felrakni napiszarra, hogy pózolj segg/csöcs/fasz-tortával.
7/18 anonim válasza:
Viszont ha van kedvenc itala, abból, szerintem, nem gáz, ha tortát csináltattok. Nekem jäger volt, és a jäger kinézetű tortában benne volt egy üveg ital is :) De ez közel 10 éve.
8/18 anonim válasza:
Én ilyet kb. egy legény búcsún tudnék elképzelni...
9/18 anonim válasza:
Inkább abból a pénzből fizessétek be egy örömlányhoz,ott élőben is élvezhetné a feneket és a mellet.
10/18 anonim válasza:
Úgy látom egyedül vagyok a véleményemmel. Szerintem nagy poén lenne(persze, ha olyan társaságban vagyok, anyu-apu előtt én sem örülnék neki, de haverok között tetszene). Hozzászólásokban láttam, hogy örülnek a 18-nak stb. Persze, hogy örülnek, de ettől nem kell lenézni szerintem az ilyen dolgokat. Fiatalok vagyunk, őrültek vagyunk, szeretjük egymást kínos helyzetbe hozni :D Biztosan egy nagyon jó emléknek maradna meg :) Én ajánlom!
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!