Milyen ajándékot vegyek a legjobb barátom 18. szülinapjára?
Figyelt kérdés
Én 17 éves fiú vagyok, ő lány és most lesz a 18. szülinapja, valami olyat szeretnék, ami maradandó és tudja hordani vagy ilyesmi és ha rá néz egyből én jutok az eszébe. Csajok nagyon szeretném ha segítenétek, hogy ti milyen ajándékot tudnátok elképzelni a legjobb fiú barátotoktól a 18. szülinapotokra! Az értéke nem fontos, mindegy mennyibe kerül csak nagyon jó legyen!2013. jún. 12. 19:13
1/2 anonim válasza:
Gravirozott karkoto, ha dohanyzik ongyujto, parna, vagy polo amire a nevet rairatod vagy barmilyen mas szoveget...
2/2 anonim válasza:
Olyan üzletet keress ahol parti" rendezvényekkel foglalkoznak.Kérj egy fényképet amin vagy csak egyedül van ,vagy olyat amin ketten vagytok.Csináltass a fotóból kispárnát amin rajta van vagytok. Szép emlék mert akar mikor rá néz eszébe jutsz.És napi szinten használhatja is. Vagy ha tudod mi vagy ki a kedvence azt is rányomtathatod a párnára de akár pólóra is .Vagy festesd meg egy festővel fényképről. Ezek szép és maradandó emlékek.Vagy mondj fel cd-re valami szépet és akár egy gyertya fényes vacsora mellet játszd le neki.Erre biztosan nem számít .Tapasztalatom nagyon megható tud lenni ha szépen elkészíted nem beszélve arról hogy személyes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!