Csajok/Pasik ez mennyire gáz?
November 7-én lesz párom születésnapja és olyan jó lenne kiruccani vagy 2 napra ekkor, de nekem nincs keresetem, és ez úgy lenne meglepi hogy ő "fizeti"?Közös kasszán vagyunk, már ami "közös".Azaz én lefoglalnám, kifizetem és elviszem őt. Szerintetek ez gáz??
Őszintén szólva szerintem az, és nem akarom hogy kellemetlen legyen, legalábbis nekem.
Szerintem gáz.
Nekem is volt ilyen, lepett már meg a barátom olyan dologgal a szülinapomon mit valójában én fizettem - oké nem volt pénze, de akkor nem kellett volna egy vagyon elköltenie valami olyanra, ami amúgy sem tetszett (puhatolózott előtte, én akkor ártatlanul mondtam, hogy nem tetszik, de csak arra gondolt, hogy ez nekem akkor is jó)... ráadásul másra kellett volna a pénz, pont hiteltörlesztést kellett fizetni.... nem mutattam neki, de nagyon mérges voltam rá.
Szerintem beszéld meg vele, hogy szeretnéd, ha elutaznátok kettesben valahova, igaz nem meglepi, de a célodat, hogy a párod kipihenje magát és kikapcsolódjatok eléred.
Az ilyen meglepi nem biztos, hogy jól sül el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!