Páromnak mit ajándékozzak, ha még semmit sem vettem és holnap van a szülinapja?
Anyagilag nem vagyok toppon, mert tanulunk mindketten és zsebpénzt nem kapok.
Eddig valahogy mindig összekuporgattam neki pénzt, hogy legyen ajándéka, akár drágább is(foci mez, bögre, sál, bármi...).
De most a saját ajándék pénzemből (egy hónapban születtünk) kénytelen leszek vásárolni.
Szeretném meglepni valamivel (szüleivel élünk egy lakásban), ami kedves, nem drága, de tud neki örülni!
Nagyon nagy szégyen ez nekem, hogy Páromnak nem vettem még ajándékot és talán nem is sikerül ...
Holnap elkísérem egyébként plázába vásárolni, mert kapott elég pénzt (10.000ft-ot), de mellette csak nem vásárolhatom meg azt, amit kapni fog?!
Illetve már másfél hónapja felvan írva a neve egy papírra, hogy majd gyűjtöm az ötleteket, de még mindig üres....
Nem szeret társasozni, nem szereti a maketteket stb...
A legfőbb dolgot nem írtad. Hány éves? Nem mindegy, hogy egy 15 évesnek vennél valamit, vagy pl. egy 33-nak.
Amik mindig beválnak, azok az arcszeszek, parfümök (persze, ha szereti/használ ilyeneket) mivel ezek fogyótermékek, egy idő után elfogynak. De egy jó tanács ezzel kapcsolatban. Parfümöt stb NE PLÁZÁBA vegyél! Főleg ha pénz-szűkében vagy magad is! Ott a legdrágább! Üzlet bérleti díjja, rezsi költség, alkalmazottak bére és járulékai, + a haszon szóval NE PLÁZÁBA!!!
Vannak a neten is ilyen on-line shopok, csomagküldő szolgálatok stb, ott nézz szét, miután a plázában kiválasztottad a megfelelő illatot és megnézted az árát.
Én is így voltam, amikor parfümöt vettem magamnak, plázába 14 000 volt, netről megrendeltem 9000-ért. (+szállítás, de még így is olcsóbban jöttem ki, mintha ott vettem volna)
De akár jó ötlet lehet egy vicces /vagy egy szép mintájú boxeralsó (azok is elkopnak egy idő után) Az nem is olyan drága.
De akár beülni egy cukrászdába is megteszi, ha szereti az édességet, megesztek pár sütit, isztok valamit, közbe felköszöntöd, jól érzitek magatokat.
Egy kellemes, szép délután együtt sokkal hangulatosabb, mint bármilyen drága ajándék!
Bögre, saját, személyre szóló bögrét kapott 2-öt is. A mintás boxeralsókra megvetően néz és gusztustalannak tartja őket.
Vaterázom és turizom 6 éve, tudom... hogy hogyan lehet spórolni, de akkor se tudok bármit megvenni, csak a szükséges dolgokat.
22 évesek leszünk mindketten.
Nekem még van egy évem a suliból - elég sokat kell tanulnom -.
Jó ötlet a cukrászda, bár én candida diétázom(ezzel is pénzt spórolok legalább), és nem eszek édességeket. De majd meglátom, mi lenne a jó.
már voltunk plázázni.
sajnos semmit sem sikerült kifizetnem neki. Szinte már erőszakosan mondtam, hogy: DE, ha valami tetszik én fizetek!
Erre inkább visszatette ami jól állt neki és semmit sem vett meg... nem értem ennek mi értelme volt :(.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!