A páromnak májusban lesz a 30. szülinapja? Milyen meglepit ajándékozzak neki?
- Meglepetés buli, (ha szereti az ilyesfajta meglepetéseket, mert van, akinek teher a nagy társaság)
- egy többnapos /hetes kirándulás, akár külföldi, akár belföldi utazás, vidd olyan helyre, ahol a kedvenc időtöltésének hódolhat, vagy ahová régóta el szeretne menni
- torta mindenképp (a kedvencét)
- színház+vacsora (ha szűkre szabott a keret)
- ha tudod, hogy valamire régóta vágyik (fényképezőgép, új telefon, bicikli, horgász szett stb.)
Én a páromat egy olyan ajándékkal leptem meg amire ÉLETE végéig emlékezni fog és mindig mikor eszünkbe jut jót nevetünk rajta!
"Kitaláltam,hogy amikor a munka után hazaér meglepam egy jó meleg fürdővel olyan"wellneszessel",:-Dtele illóolajokkal és hangulatos gyertyákkal körberakva a fürdőkádat!!Párom örült,de történt egy kis baleset ahogy beleült a kádba leverte az egyik mécsest az beleesett a vízbe és rózsaszínű lángok "csaptak" fel...de csak olyan "lightossan",nyaldosták a lángnyelvek habtestét!:D
Szerintem is találj ki valami olyan meglepit amire régóta vágyott de mindig elmaradt valamiért!Esetleg valami finom vacsorát is összzeüthetnél!:)
Már vettem részt 30. születésnapi bulin, és nagyon jó volt! A feleség egy mondvacsinált indokkal elvitte otthonról a születésnapos férjet, mi pedig, régi barátai, jó ismerősei, birtokba vettük a házat. Nem volt könnyű, sokan voltunk, és az utolsó pillanatban toppantunk be. Mikor megérkeztek kocsival, akkor jött a meglepetés, mikor benyitottak az ajtón, mi már ott voltunk. A "háziasszony" rendelt nekünk pizzát, mindenkinek a kedvencét, és hangulatos zene mellett viccelődtünk, társalogtunk, nagyon jó volt. Utána adtuk át az ajándékokat, a miénk űberelt mindent, nem azért, mert olyan drága/szép stb. lett volna, hanem egy vicces "30. szülinap"-os képeslapra egy olyan verset írtunk, amely ugyan önmagában szép és "megható", de ha minden második sort olvasod össze, akkor érdekes versikét kapsz... Azon annyira nevetett mindenki! :)
Szóval nem kell strapálnod magadat, mert egy laza, vicces, kellemes buli össze sem hasonlítható egy szorongós gyülekezéssel. :) Én sok sikert kívánok, a férjednek meg emlékezetes születésnapot! :)
A párod ffi, vagy nő?
Én (ffi) egyszer egy tandem ugrást kaptam szülinapomra. Ha szereti az ilyesmit, akkor ezt lehet meglepetésesen is csinálni. Beülteted a kocsiba. Elkocsikáztok a reptérre, ahol van ilyen (ezt azért előre egyeztetni kell) aztán mehet a menet. Vagy ha van valami ilyesmi vágya, ami élmény, nem pedig ajándék (rafting, offroad, bungeee stb stb) azt megoldhatod így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!