Kezdőoldal » Ünnepek » Születésnap » Kit hívjak meg a szülcsimre?...

Kit hívjak meg a szülcsimre? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
A legjobb barátnőm nem jönne el,ha meghívnám egy hozzám közel álló fiút. Mit csináljak??? (értelmes válaszokat,ha lehet...)

2013. ápr. 26. 14:29
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem akar úgy menni a barátnőd? Ebből is látszik, hogy nem is akarna elmenni. Mert ha én el akarok menni a legjobb barátnőm szülinapjára, akkor nem keresek kifogásokat, és nem mondom azt, hogy "ha ő jön, én nem megyek", hanem magasról teszek a többiekre, mert nem miattuk megyek el, hanem miattad. De ha így áll, akkor válassz. A legjobb barátnő, vagy a srác. Melyiket tartod fontosabbnak, hogy elmenjen?
2013. ápr. 26. 15:17
 2/5 anonim ***** válasza:
72%
Csak olyanokat, akik tudnak magyarul helyesen beszélni. A magyar nyelv nem ismer szülcsi szót!
2013. ápr. 26. 15:41
 3/5 A kérdező kommentje:
El akarna jönni. A barátnőm azt mondta hogy azért nem jönne el,mert az említett fiú az elmúlt szülinapon (amin én nem voltam ott) megpróbálta ruhástól megerőszakolni. Akik ott voltak az elmúlt szülinapon,ezt megerősítették. MIT TEGYEK???
2013. ápr. 26. 20:32
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Első vagyok. Az elég kellemetlen dolog. Ha egy ilyen incidens volt, akkor szerintem hagyd a srácot, és inkább a barátnődet hívd. Én legalábbis ezt tenném.
2013. ápr. 26. 21:47
 5/5 A kérdező kommentje:
Úgy gondoltam én is. Köszi első. :)
2013. ápr. 27. 16:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!