Mit kapjon tőlünk a férjem húga 18. szülinapjara?
Figyelt kérdés
Férjem húga 18 éves lesz, szülõktõl szinte mindent megkap. ő a lányunk keresztanyja. most ő szeretné lecserélni az asztali számítógépét vagy egy iphonet szeretne. .. szinte évente vagy 2évente kap új telefont.elõfizetéseset.míg párom 28 és nem kap,s kártyás. most is egy samsung okostelefonja van. nem tudom mit vehetnénk neki, van vagy 4karórája ~apuka órabolond, sokszor azt kap~van sok divatos ruhája, olvasni nem szeret, utál:-) nem tudom hogy lehet, de ez van. .. rengeteg fülbevalója van, meg ékszerek. .. szereti magát alkalmanként sminkelni de ahhoz nem értek, meg az nem is 18.szülinapra való ajándék. úgy volt hogy lesz neki kõldõk piercinge, azt akartunk neki egy szépet,de végül azt mondta nem lesz. nem tudom mit kaphatna. érettségizni jövõre fog.van mp3a, meg kis ikütyüje amin videot tud nézni. egyszeruen tanácstalan vagyok. gondoltam hogy kap Jóbarátok dvdt de szülinapra az olyan semmi. .. tudtok valamit javasolni?bocsi hogy hosszú lett. .2013. ápr. 24. 08:08
1/4 A kérdező kommentje:
úristen kicsit sokat írtam.
2013. ápr. 24. 08:12
2/4 anonim válasza:
Hat ja. A parod kartyas Samsung teloja nem tudom hogyan kapcsolodik ide. En a helyetekben inkabb "elmenyt" adnek neki. Vitorlazo repules, turazas, quadozas, csokolade keszites, stb. Ezen az oldalon talalsz ilyeneket: [link]
3/4 anonim válasza:
Mennyit szántok rá?
(mert a telefon és a piercing között azért óriási az árkülönbség)
4/4 A kérdező kommentje:
Mivel közösen adnánk ketten,így olyan 5~10ezer. a szülõktõl kért telefont. ö egyébként szinte mindent megkap, párom meg nem. .. vagy valami jó kis szakács könyv?hülye ötlet?sütni szeret nagyon.
2013. ápr. 24. 18:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!