Kezdőoldal » Ünnepek » Születésnap » Milyen ajándékot vegyek egy...

Milyen ajándékot vegyek egy 17 éves fiúnak?

Figyelt kérdés
Szülinapjára szeretnék venni valamit, de fogalmam sincs, hogy mit. Sportos dologra gondoltam először, de nem egyszerű mert a snowboard-ot szereti, viszont snowboardos ajándéktárgyakat nehéz beszerezni :( szerintetek? Fiúk, ti minek örülnétek a barátnőtöktől 17. születésnapotokra?

2013. ápr. 8. 21:33
 1/4 anonim válasza:
Szerintem vegyél neki dezodort,tusfürdőt vagy pólót(pólót akkor ha tudod hogy mekkorát hord),könyv.
2013. ápr. 8. 21:38
 2/4 HEndre válasza:
Egy olyan napnak,amikor csak velem,csak értem,kitüntetett figyelemmel,boldogan együtt töltjük. Ez nem megfizethető! Egy közös program,egy olyan program,ami eddig csak álom volt,vagy valami extrém van benne. Nem feltétlenül kell,hogy "megvásárolható" legyen az ajándék,és hidd el,a fiúk is tudják értékelni az ilyen ajándékokat!
2013. ápr. 8. 21:40
 3/4 A kérdező kommentje:
Ez aranyosan hangzik de sajnos nem tudok ilyen felejthetetlen programot teremteni neki, nincs rá pénzem, és igazság szerint minden napunkat együtt töltjük. A könyvre én is gondoltam! : Köszi a válaszokat!
2013. ápr. 8. 22:46
 4/4 A kérdező kommentje:
:) *
2013. ápr. 8. 22:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!