Milyen ajándékot vegyek neki?
Figyelt kérdés
Lánynak lesz most lesz 17 éves, szeretnék valami olyat venni neki aminek tuti örül..5-10 ezer között gondoltam hogy költenék rá...jártunk egy rövid ideig de most megint nagyon jóba vagyunk... gondoltam egy nagy plüssre amivel tud aludni(előtte persze én is aludnék vele érződjön rajta az illatom mert szereti:)) addig is rám gondol ^^ meg még mellé valamit, ehhez kérnék segítséget, meg tanácsot jó ötlet-e ez egyáltalán..nem akartam ilyen hosszúra, de ígysikerült :) köszi előre is mindenkinek :)2012. dec. 9. 19:13
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!